ECOSEC

 

 

El projecte EcoSec treballa per a l’ús i la difusió del banys ecològics secs portàtils per a fires i esdeveniments. Un projecte respectuós amb el medi ambient i les persones, que aposta per solucions més eficients i ecològiques a necessitats col·lectives.

La nostra visió principal és primer de tot oferir una alternativa als lavabos portàtils convencionals, oferint una opció basada en criteris de sostenibilitat, i que descrivim amb les 4E:

Econòmica: oferim un servei a baix cost per a les entitats i projectes que hi desitgin col·laborar, en un entorn guiat per la transparència econòmica. Acceptem moneda social i/o bé intercanvi de béns o serveis. Ens orientem cap a una relació de reciprocitat que vagi més enllà d’una transacció econòmica.

Ecològica: els nostres lavabos estan construïts amb materials reciclables, biodegradables i no contaminants. Fomentem una gestió dels residus de forma integrada i circular, transformant els residus en recursos.

Ètica: treballem de forma col·laborativa, gestionant relacions igualitàries i horitzontals dins de la nostra associació i amb les entitats amb qui participem. El nostre objectiu es extendre i potenciar la xarxa d’economia social i solidària.

Estètica: fàcils de muntar i desmuntar en qualsevol esdeveniment, amb menys olors, més higiènics, amb garanties saludables i aportant més benestar i comoditat a els/les usuaris/es.
 

Enlaces de interés