Hackeja La Terra: Futurotopies, comunitats per a cambiar-ho tot

Benvolgudes totes, amb aquest post volíem retornar-los alguns dels continguts creats entre totes durant l’ultimo Hackeja la terra en Calafou sobre el tema Futurotopies: Comunitats per a canviar-ho tot.

Estem molt agraïdes a totes les persones que heu apostat per viatjar fins a la nostra vall per a conèixer el projecte polític de Calafou, també volíem donar mil gràcies a totes les talleristas que han aportat els seus tallers, metodologies, presentacions, xerrades i performances enriquint moltíssim aquesta trobada.

Seguim amb ganes de construir futurotopias amb totes vosaltres, així que si estan amb idees o propostes per a trobades, residències o desenvolupament de tecnologies màgiques i apropiades, si us plau no deixin de contactar-nos al correu de Calafou.

També apuntar que si tenen documentació sobre tallers o sessions que es van impartir durant el Hackeja la Terra ens poden enviar un correu perquè anem guardant i organitzant tota aquesta material tan preciós. De mentre donar-los de nou les gràcies i esperant tornar a passar moments amb totes vostès en els futurs que ens bressolem.

Una abraçada gran de tota la comunitat de calafou.

Coses que van passar durant el HTE: Futurotopies

Vídeo de la nostra súper reportera Nani mires (aka la dona barbuda toca el violin amb els pèls del cony i exposicion heroinas) sobri HTE per a la Tele La Mosca

Algunos talleres documentados en la wiki

Un articulo acerca del evento en frances para makery

Vídeos i àudios del cabaret (busquem mes!) > En desenvolupament!

Imatges Vàries