∞é Aniversari Calafou

Estimades companyes,

Com cada any i mai vist, Calafou volem celebrar amb vosaltres el ∞é Aniversari, el pròxim 3 d’agost. Tenim preparada tota una jornada de festa, musica, jocs i mostrarem un calafou com mai imaginat fins el dia d’avui. Ens endinsarem en un viatge per els diferents temps i espais de la colònia, on podreu experimentar i compartir amb paraules, cossos en moviment, freqüències, fluids i sabors els passats, presents i futurs utòpics dels nostres imaginaris.

Us fem saber també que del 31 al 2 d’agost estem fent les Jornades de portes obertes, hem actualitzat sobre les activitats i tallers que farem, si tens ganes de saber mes sobre calafou, el projecte i la seva biodiversitat ara és el moment (info portes obertes):

IMPORTANT, per la visita guiada porta la TEVA RADIO, o la dels teu avis, pares per poder participar i gaudir una experiència més completa.

12:20h – Vermut electrònic
CETUSDRONE, experimental
MAXIGAS, jazzexperimental
b01, masatge auditiu
14:00h – Paella popular
17:30h – Jocs d’ H2O
19:00h – visita guiada,
00:00h – nit de bailoteo DJ’S
LOTINE, electrocumbia
LAS PERRAS DEL FUTURO, neoperreo
KARLIXX, drum’n’bass

On: https://calafou.org/ca/content/on Vallbona d’Anoia

INFO BÀSICA: https://wiki.calafou.org/index.php/INFO_B%C3%81SICA

Mascotes
Et demanem que no portis a la teva mascota, l’equilibri entre espècies en la colònia és molt fràgil i la introducció de nous visitants (especialment canins) pot generar conflictes entre animals i humans.
Gràcies!

Laisser un commentaire