Estrenem nova web!

Estem arribant al final d’una etapa i engegant nous reptes i projeccions futures. És per això que hem decidit renovar la nostra web, alhora que tècnicament, després d’uns anys utilitzant el programari lliure Drupal, tocava reprogramar codi i provar altres opcions.

Aquest lloc web té una estructura informativa bàsica, doncs volem anar ampliant la nostra petjada i difusió virtual a partir d’altres espais compartits, com la documentació col·laborativa de la wiki. Tot i així servirà per a publicar notícies de manera més àgil. Hem guardat les notícies antigues i les hem incorporat com a arxiu, també procurant traduir-les als diferents idiomes, feina que anirem fent amb el temps.

Internament disposem d’altres eines i núvols virtuals on compartim recursos i informació, mica en mica anirem integrant les parts que vulguem donar a conèixer. De moment, us convidem a llegir i navegar per aquest nou espai encara en construcció.

Convençudes de les idees hacktivistes de la tecnologia apropiada i el coneixement lliure, explicar que autogestionem i desenvolupem majorment les nostres activitats tecnològiques però agraïm que aquesta web i les nostres intranets són possible gràcies a diferents projectes de programari lliure que es comparteixen de manera altruista per internet. Volem mencionar especialment a projectes antagonistes digitals amics, com Riseup, Tachanka o Probeta.