Estem molt emocionades de compartir una nova etapa de transformació que viurem a Calafou el pròxim any. Aquest 2021, acabarem el procés de compra i iniciarem unes obres importants a la colònia. Aquest procés però, té una despesa econòmica associada i per això volem demanar la col·laboració de totes aquelles que pugueu i us sentiu afins.

L’adquisició de Calafou com a propietat col·lectiva està condicionada a uns arranjaments que vam acordar a l’inici d’aterrar. Volem aprofitar l’embranzida per fer més gran la intervenció de les obres i atrevir-nos a desprendre’ns de la nau en runes més gran del complex, tirar-la a terra i alliberar així un gran espai obert que doni aire i ales a la nova generació i etapa. Aquí podeu veure el projecte de transformació de la colònia planificat [ foto amb link a pagina de projecte de transformacio].

La perspectiva de ser propietàries cooperatives de tot Calafou ens permet projectar molt enllà i atrevir-nos a iniciar canvis i fer apostes que fins ara manteníem en precaució. Abans, però, necessitem el vostre suport social i econòmic per a dur a terme aquest repte inicial.

A nivell econòmic hem demanat un crèdit a Coop57, una cooperativa de serveis financers ètics i solidaris, per a amortitzar la despesa en uns anys. Per accedir al crèdit necessitem persones, cooperatives i associacions que avalin socialment i/o econòmicament el nostre projecte, per garantir el nivell de confiança i enxarxament que tenim, i s’anomenen avals mancomunats. Aquests avals es basen en la confiança, no cal justificar la quantitat avalada amb nòmines ni amb patrimoni, i són mancomunats, cada entitat avaladora respon per la quantitat compromesa. Si hi ha dificultats econòmiques, l’últim recurs és acudir a aquests avals, ja que disposem de diferents alternatives de solucions alhora que partim d’un estudi de viabilitat del projecte validat per coop57, que volem compartir amb vosaltres [link a document projecte de coop57]. Si vols ajudar-nos i garantir la fiabilitat del projecte, segueix alguna de les següents modalitats:

Si vols esdevenir una avaladora social, pots llegir aquesta pàgina per a signar el teu compromís [link pagina formulari aval social].

Si vols ajudar-nos com a avaladora econòmica, si us plau, acut a aquest enllaç [link pagina formulari aval economic].

Per altra banda seguim en campanya permanent de donacions econòmiques directes, que en aquests temps ens seran de gran ajuda per afrontar totes les despeses associades al canvi d’etapa. Si vols fer-nos una donació, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres! [link a contacte o bé pàgina especial form x donació?]

Aquí enllaçem els documents de difusió de la campanya. [banners de difusió de la campanya en diferents modalitats]

Calafou és i serà un projecte mancomunat! Gràcies a totes!