Infraestructures col·lectives

Durant aquests anys, Calafou ha deixat de ser un espai en ruïnes per esdevenir un lloc de vida amb espais d’acollida i allotjament de visites, nous habitatges rehabilitats, tallers per a projectes productius i moltes infraestructures comunes. Estem aproximant-nos al moment on Calafou serà propietat col.lectiva i podrem abraçar nous reptes de futur.

Tot això ha estat possible gràcies a la inversió econòmica d’unes poques persones, així com gràcies al treball voluntari de moltes més per començar la seva reconstrucció. Calafou no és només el projecte de les persones que hi viuen, sinó que forma part d’una xarxa d’infraestructures de col.lectius i persones que volem crear noves formes de vida i producció sostenibles, que generen fugues del sistema capitalista.

Donacions

Tot i anhelar altres economies, seguim necessitant diners per tirar endavant el projecte i per això volem demanar-te a tu que ja ens coneixes, que has tingut l’oportunitat de visitar-nos o esperes fer-ho aviat, que per diverses circumstàncies no pots apropar-t’hi però et sents afí a Calafou, que vas guanyar molta pasta al casino o vas atracar un banc i tens ganes de compartir la teva riquesa, a tu i a tothom i totdon en general, a que col·laboreu en el suport econòmic del projecte.

Pots col·laborar amb nosaltres de diverses maneres. Pots fer una donació puntual o realitzar una subscripció mensual. Gràcies a la teva ajuda podrem seguir millorant Calafou i anirem informant sobre els avenços a través d’aquesta pàgina web. Moltes gràcies!

Donacions directes al projecte via transferència bancaria:

  • Des de Catalunya o Estat espanyol: Caixa d’Enginyers  ES52 3025 0002 4614 3340 7974

Campanya de Crowdfunding

Properament més informació…